Den nuvarande situationen med Coronaviruset innebär att öppettiderna kan variera i våra butiker. Gallerian håller öppet mån-lör: 9-19 och söndagar kl 11-19.

Vi kommer göra vårt bästa för att hålla öppettiderna så aktuella och uppdaterade som möjligt här (länk) på hemsidan.

Vi ber er vända er till respektive butik direkt för att säkerställa att öppettiderna gäller då det kan komma att ändras med kort varsel. Vi förstår att detta kan komma att påverka er men ber er ha överseende under den kommande tiden. Tack för er förståelse!

Information om försiktighetsåtgärder med anledning av Covid-19

Vi fokuserar på hålla alla våra gäster och medarbetare säkra. Det är vår högsta prioritet. Därför har vi förberett oss så bra vi kan utifrån Folkhälsomyndighetens råd och information och agerar utifrån den. Vi jobbar kontinuerligt med försiktighetsåtgärder och följer utvecklingen noga.

För att du ska känna dig trygg att besöka Bayhillcenter och våra butiker delar vi några av de åtgärder vi vidtagit så här långt. Vi jobbar kontinuerligt med försiktighetsåtgärder löpande linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

ICA

Inne på Ica har vi varannan kassa öppen samt håller längre avstånd i kassakön, vilket är markerat på golvet. Demostationerna med provsmakning är bortplockade och vi uppmanar alla våra kunder att

 • handla med hänsyn
 • hålla avstånd
 • tvätta händerna
 • Stanna hemma när du är sjuk
 • Hosta eller nys i armvecket

Vi har också utökat våra städrutiner med extra fokus på desinficering av utsatta ytor så som kundvagnar, kortterminaler, kassalinjen, kassadisken, handtag till dörrar mm

Känner du dig orolig att åka och handla på Ica rekommenderar vi att du handlar vardagar mellan kl 9-11 då det är färre kunder i butiken.

FICA

På kaféet Fica är det utökat avstånd mellan sittplatserna och vi har plockat undan bord och stolar för att fortsatt kunna erbjuda en säker och mysig cafémiljö utifrån rådande omständigheter.

 • Vid eventuell kö sätter man sig direkt ner vid ett bord och väntar
 • Det finns stationer med handsprit
 • Uteserveringen är öppen
 • Utökat avstånd vid kö till kassan och buffén
 • All mat förtärs sittandes ner vid borden

Take away

 • Fica erbjuder takeaway på hela sortimentet, erbjudande 20% rabatt vid beställning av grillmenyn ring så hjälper vi dig 0954770760
 • Ica erbjuder hämtpizza ring 0954-30003

Restaurangen är öppen. Vi uppmanar alla gäster att hålla avståndet, tvätta händerna, hosta nys i armvecket. Stanna hemma vid sjukdom. Detta gäller både gäster och personal.

Vi följer i övrigt råd och rekommendationer kopplat till handhygien, livsmedelshygien etc. som Folkhälsomyndigheten går ut med.

Handsprit finns uppsatt vid entrén till Bayhill center för bättre handhygien.

Vi har också utökade städrutiner på alla ytor inne på BayhillCenter med extra fokus på desinficering av utsatta ytor så som kassalinje, betalterminaler, buffébord, stolar, bord, soffor, räcken, dörrhandtag, toaletter, lys knappar mm

Mer information om Coronaviruset och aktuell status finns att läsa på:

Folkhälsomyndigheten (länk)

1177 vårdguiden

UD